NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Deputaţii şi senatorii – activitate în teritoriu, cu ocazia deschiderii anului şcolar

Deputaţii şi senatorii au luni activitate în teritoriu, cu ocazia deschiderii anului şcolar 2021 – 2022, notează Agerpres. Potrivit deciziilor conducerilor celor două Camere, ca în fiecare an, parlamentarii îşi desfăşoară activitatea în circumscripţiile electorale, în prima zi de şcoală, pentru a putea participa la festivităţile organizate cu acest prilej. Ca urmare, parlamentarii vor avea un program modificat în această săptămână. Deputaţii şi senatorii vor lucra în şedinţe de plen în zilele de marţi şi miercuri, iar joi în comisiile permanente.

Noul an şcolar 2021 – 2022 începe luni, cu prezenţă fizică la cursuri în cea mai mare parte a unităţilor de învăţământ din România, dar cu măsuri de protecţie sanitară în contextul creşterii numărului de infectări zilnice cu SARS-CoV-2.

Festivităţile de deschidere vor fi organizate doar în exterior, cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie şi vor avea o durată

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Ce au descoperit anchetatorii despre tânărul care a provocat un accident soldat cu şase răniţi în timp ce făcea live pe Facebook (VIDEO)

Redacția

Kaufland, obligată în instanță să plătească daune morale de 25.000 de lei unei cliente în vârstă. Femeia a fost lovită de motostivuitor într-un magazin al rețelei. Avocații Kaufland au acuzat ”caracterul șicanator” al acțiunii

Redacția

Site-ul Consiliului Județean Cluj a fost spart de hackeri. Aceștia cer 100 de dolari în bitcoin

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site