RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție la zăpada depusă pe acoperișul imobilelor unde locuiți sau a instituțiilor publice

Fiți atenți pe unde circulați! Zăpada depusă pe acoperișul imobilelor de locuit sau pe cele ale instituțiilor publice poate oricând să cadă, iar dumneasvoatră ați putea fi victima unui acccident.

 

Doar în cursul zilei de ieri la redacție ne-au sunat doi locatari ai unor imobile din zona piețeii deal, pentru a ne ruga să informăm cetățenii să fie atenți pe unde circulă.

  

 Zăpada căzută dă mari bătăi de cap și angajaților Casei Municipale de Cultură. Cei care trec prin această zonă sunt rugați să nu circule pe lângă clădire, fiind pericol ca zăpada să cadă. Problema îi îngrijorează pe cei de la Casa de Cultură dintr-un alt motiv. Zăpada depusă ar putea afectat strucuta de rezistență a acoperișului.„Ne confruntăm cu unele probleme legate de zăpadă. Nu pot să vă dau detalii, pericole există, remedierea problemei nu ține de noi. A fost și domnul primar, domnul viceprimar, aici beneficiarul fiind Consiliul Local. Nu vă pot da prea mari detalii pentru că nu știu  la ce concluzii s-a ajuns”, ne-a declarat Samir Marcu, organizator spectacole Casa de Cultură.   

Citește și: { loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prapad in judet. Drumuri inchise din cauza viscolului

Redacția

Spitalul CF Pașcani nu are căldură din cauza unor lucrări de reabilitare termică care se execută în prag de iarnă

Marius Parteni

Ziariștii de la Actualitatea Tv și Newspascani.com interziși în instituția condusă de Dumitru Pantazi și Gică Zanet

Marius Parteni
Încarcă...