NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni

Pompierii pășcăneni au fost solicitați să intervină la mai multe incendii în aceste zile, care s-au soldat cu pagube însemnate.

Vineri,11 iulie, ora 04:50, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în  municipiul Paşcani, strada Fîntânele nr. 72-74, pentru stingerea unui incendiu izbucnit o centrală termică proprietatea unei societăţi comerciale. Au ars: astereala din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 10 m2, 200 kg rumeguş, un scaun. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de incălzit.

Tot vineri, ora 11:22, Secţia de Pompieri Paşcani, în cooperare cu SVSU Vînători, a intervenit în  localitatea Gura Bădiliţei, comuna Vînători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Au ars aprox. 100 kg textile, mic mobilier din lemn, articole din mase plastice. S-au degradat: tavanul pe suprafaţa de aprox. 40 m2, un televizor, 2 tocuri de geam, 3 tocuri de uşi. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Proprietarul, în vârstă de 82 ani, a suferit arsuri superficiale la păr și a fost transportat  la spital de un echipaj SMURD.

  

În aceeași zi, ora 13:07, Secţia de Pompieri Paşcani, în cooperare cu SVSU Lespezi, a intervenit în  localitatea Bursuc Deal, comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren privat. Au ars aprox. 4 ha vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri neamenajate corespunzător.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cât strânge statul în plus la Iaşi din majorarea salariilor minime

Redacția

Atenţionare meteo: Rafale puternice de vânt în tot judeţul

Redacția

Ploaie de amenzi pentru cei fara Asigurarea Obligatorie a Locuintei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site