NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Zi de bucurie și de har pentru comunitatea catolică din Pașcani

Zece copii din Parohia Romano Catolică ,,Sf. Anton de Padova” din Pașcani au primit pentru prima oară Sf. Euharistie, prilej cu care părintele paroh Mihai Cătău i-a felicitat la Sfârșitul Sf. Liturghii, de duminică.


,,Ce este mai frumos decât să-l cunoşti pe Isus mai bine?”. Pe data de 6 iunie 2021, zece copii din Parohia „Sf. Anton de Padova” din Pașcani l-au primit pe Isus pentru prima dată în sufletele lor şi au mai făcut un pas în misiunea lor de a răspândi cuvântul Domnului.

Pentru ca acest eveniment să fie cu adevărat de neuitat, ei s-au pregătit temeinic şi au învăţat despre prietenul nostru, Isus. Copilaşii şi-au învins emoţiile prin cântecele pline de bucurie ce au fost în armonie cu marele eveniment la care i-au avut alături pe părintele paroh, Mihai Cătău, părinţi, rude şi întreaga comunitate.

A fost o zi specială pentru fiecare dintre cei mici, deoarece cu toţii s-au implicat fie prin proclamarea unei lecturi sau prezentarea unui dar în cadrul Ofertoriului.
Pentru mulţi, aceste lucruri au fost adevărate premiere, însă cu toţii s-au descurcat admirabil, conştienţi că, atunci când îl ai pe Isus în inimă, viaţă şi familie, ai totul.

Advertisements

Related posts

Slujba de sfințire a apei de Bobotează se va face astăzi, la Catedrala Mitropolitană din Iași. Ce restricții trebuie să respecte credincioșii

Redacția

Ziua Mondială a Radioului

Redacția

Se SCHIMBA BULETINELE! Cum vor arata NOILE buletine

Redacția
Încarcă...