RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Vladimir Putin, îngrijorat că oficialii ruși beau tot mai mult alcool din cauza problemelor de pe front: „Disciplina a început să sufere”

Președintele rus Vladimir Putin este tot mai îngrijorat de consumul excesiv de alcool în cadrul administrației sale prezidențiale și în guvernul rus, spun surse apropiate Kremlinului citate de siteul de investigație Meduza. El a deschis acest subiect la o serie de întrevederi cu guvernatorii unor regiuni în care  consumul de alcool nu se află „nici măcar printre primele zece probleme” din administrațiile pe care le conduc.

Îngrijorările privind „stilul de viață sănătos” vin în contextul în care unii oficiali de la Moscova se confruntă cu amploarea adevărată a pierderilor suferite în Ucraina.

Sursele apropiate de Kremlin afirmă că Vladimir Putin este preocupat în special de starea „unor oameni din cercul său interior”: miniștri, adjuncți ai lor, chiar și unii viceprim-miniștri, angajați ai Administrației Prezidențiale și ai Consiliului de Securitate, șefi de corporații de stat, guvernatori.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, supăraţi fiindcă Regele Charles al III-lea a refuzat să le acorde copiilor lor titlul de Alteţă Regală

  

15 Sep, 21:36 | Știri externe

Doi români au fost prinși la 29 de ani după ce au comis o crimă brutală în Ungaria. Cum au fost găsiți

15 Sep, 18:35 | Știri externe

Prințul Harry nu are voie să poarte uniforma militară în timpul funeraliilor bunicii sale. Care este motivul

15 Sep, 16:46 | Știri externe

Sursele celor de la Meduza mai menționează că principalul motiv pentru consumul ridicat de alcool din rândul oficialilor ruși apropiați de Kremlin are de-a face cu pierderile și pagubele reale cauzate de războiul din Ucraina,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Joe Biden o așteaptă cu nerăbdare pe Giorgia Meloni, în Biroul Oval. De ce merge Meloni la Casa Albă?

Redacția

VIDEO | Victor Ponta: „Conflictul din Orientul Mijlociu este de o mie de ori mai periculos decât cel din Ucraina”

Redacția

Spionii Marii Britanii, raport incendiar: SOLDAȚII RUȘI care luptă în Ucraina se omoară între ei pe fondul consumului de alcool!

Redacția
Încarcă...