NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vizită tematică la Spitalul Municipal de Urgenţă Pașcani, din calendarul procesului de acreditare. Iată primele concluzii!

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a primit la data de 10 noiembrie vizita a doi evaluatori voluntari care fac parte Comisia de Acreditare a Spitalelor, din subordinea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).

Prezența celor doi nu a fost anunțată în prealabil, după cum ne-a confirmat medicul Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al unității medicale. Vorbim despre o vizită tematică, desfășurată în baza ordinului președintelui ANMCS.

Au fost evaluate secții de Interne Covid și Gastroenterologie Non Covid. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani au mai fost evaluate traseele unui pacient, ale unui angajat, și ambulatoriul integrat.

“Confom primelor concluzii din procesul verbal întocmit la finalul vizitei de monitorizare, nu au fost identificaţi indicatori critici în zonele evaluate. Aşteptăm procesul verbal final, care urmează să ne fie transmis cât de repede”, ne-a declarat Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă.        

  

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani va face public conţinutul procesului verbal, mai ales că vizita de monitorizare de săptămâna trecută este o etapă din procesul de acreditare.

NewsPascani.com a solicitat preşedintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate un exemplar după procesul verbal.

Advertisements

Related posts

Două femei, mamă și fiică, intoxicate cu monoxid de carbon au ajuns la Spitalul Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu

Familia dascălului aflat lângă preotul infectat din Târgu Frumos face primele declaraţii

Redacția

Vlad Voiculescu: Sunt indicii că există diferențe între decesele raportate și cele reale. Sunt mai puține decese raportate

Redacția
Încarcă...