NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Barurile, cluburile și discotecile rămân închise până pe 9 decembrie 2021

Barurile, cluburile și discotecile rămân închise până pe data de 9 decembrie 2021. Prin Hotărârea Guvernului României 1183 din 8 noiembrie 2021, publicată în Monitorul Oficial, începând cu data de 9 noiembrie se prelungește pentru 30 de zile starea de alertă pe tot teritoriul țării.

Foarte mulți proprietari de baruri din municipiul Pașcani și comunele învecinate, ne-au solicitat să îi ajutăm să afle data până când trebuie să țină lacătele pe ușile barurilor, cluburilor și discotecilor.

Articolulul 6, punctul 11, al hotărârii de Guvern stabilește clar că activitatea acestora este interzisă. De asemenea în articolul 13, aliniatul 1, este specificat că măsurile prevăzute în această anexă se aplică indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile.

În celelate locații, unde se comercializează produse alimentare sau nealimentare, funcționarea lor este condiționată de respectarea prevederilor în această situație de pandemie. În mall-uri, restaurante, cafenele, piscine, săli de fitness, săli de sport, săli de jocuri și locuri de joacă accesul se face pe bază de certificat verde.

  
Advertisements

Related posts

Atentie marita soferi: Una din zece maşini second-hand importate are daune majore!

Redacția

Știri de la cititori: Iată de ce Pașcaniul are nevoie de toalete publice!?

Marius Parteni

Alți doi pacienți aflați în izolare la Spitalul Municipal de Urgență infectați cu noul coronavirus

Marius Parteni
Încarcă...