NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Virgil Popescu, despre carburanți: Prețul la pompă a ajuns sub prețul de la care începuseră scumpirile / Cât costă azi benzina și motorina în București

„Prețul la pompă a ajuns sub prețul la care începuseră scumpirile. Din ce am văzut astăzi, trecând pe lângă o stație de carburanți, am văzut parcă 7,70 lei – prețul benzinei, sub 7,80 cât era înainte”, a declarat miercuri ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Pret benzina PetromFoto: Hotnews

Referindu-se la măsura compensării cu 50 de bani la carburanți, ministrul Energiei susține că firmele au redus prețurile, chiar dacă era o măsură voluntară.

  
  • „Companiile au accesat voluntar, este o măsură voluntară și s-a văzut că acest parteneriat Guvern-industrie a funcționat și prețurile au scăzut. Și în momentul în care au scăzut și cotațiile au scăzut și prețurile la pompă.”, a spus Popescu.

Acesta nu a dorit să facă alte estimări privind evoluția prețurilor în perioada următoare.

Advertisements
  • „Nu aș vrea să fac predicții și nimeni nu poate face predicții într-o piață foarte volatilă. Vă pot spune că doar din analize am observat o scădere a cererii de petrol, dar asta poate fi pe termen scurt, nu poate fi estimat.”, a mai spus ministrul Energiei.

Cât costă azi litrul de benzină și motorină în București

Advertisements

Datele din aplicația Monitorul Prețurilor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministrul Finanțelor: Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârșitul anului

Redacția

Nelu Tătaru explică de ce vom putea fi obligaţi să purtăm masca şi în maşina personală

Redacția

Au ajuns în România 139 de afgani colaboratori ai țării noastre

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site