RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Virgil Popescu, despre carburanți: Prețul la pompă a ajuns sub prețul de la care începuseră scumpirile / Cât costă azi benzina și motorina în București

„Prețul la pompă a ajuns sub prețul la care începuseră scumpirile. Din ce am văzut astăzi, trecând pe lângă o stație de carburanți, am văzut parcă 7,70 lei – prețul benzinei, sub 7,80 cât era înainte”, a declarat miercuri ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Pret benzina PetromFoto: Hotnews

Referindu-se la măsura compensării cu 50 de bani la carburanți, ministrul Energiei susține că firmele au redus prețurile, chiar dacă era o măsură voluntară.

  
  • „Companiile au accesat voluntar, este o măsură voluntară și s-a văzut că acest parteneriat Guvern-industrie a funcționat și prețurile au scăzut. Și în momentul în care au scăzut și cotațiile au scăzut și prețurile la pompă.”, a spus Popescu.

Acesta nu a dorit să facă alte estimări privind evoluția prețurilor în perioada următoare.

  • „Nu aș vrea să fac predicții și nimeni nu poate face predicții într-o piață foarte volatilă. Vă pot spune că doar din analize am observat o scădere a cererii de petrol, dar asta poate fi pe termen scurt, nu poate fi estimat.”, a mai spus ministrul Energiei.

Cât costă azi litrul de benzină și motorină în București

Datele din aplicația Monitorul Prețurilor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Imaginea zilei: Un șobolan, la plimbare pe covorul roșu în Ministerul Economiei

Redacția

Ciolacu: „Modernizăm cea mai aglomerată magistrală de metrou: Berceni – Pipera” / Nou atac la Nicușor Dan

Redacția

O femeie care a solicitat ambulanţa, fără să spună că este infectată cu COVID-19, este cercetată penal

Redacția
Încarcă...