RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Violență dusă la extrem! Un tânăr, în vârstă de 22 ani, a fost bătut de şase bodyguarzi – (VIDEO)

Violență dusă la extrem, surprinsă pe camerele de luat vederi! Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a fost bătut cu sânge rece în centrul Aradului de mai mulți bogyguarzi. Angajaţii unor firme de securitate, la aproape două luni de la incident niciunul dintre agresori nu a fost cercetat. Singura persoană arestată fiind agresatul, care este acuzat de tentativă de omor. Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a fost bătut până la inconştienţă de mai mulţi agenţi de pază, după ce l-a înjunghiat pe unul dintre bodyguarzi. Persoana înjunghiata şi-a chemat colegii în ajutor, iar agenţii de pază au început să-i aplice lovituri cu pumnii, picioarele şi cu bastoanele telescopice până când victima a leșinat. Întreg evenimentul nefericit a durat mai mult de șase minute, timp în care victima a primit circa 50 de lovituri.

La două luni după provocarea acestui scandalul uriaş, doar bărbatul bătut se afla în arest sub acuzaţie de tentativă de omor. Pe numele agresorilor săi nu a fost deschis niciun dosar penal.

Imaginile video cu bătaia au fost ridicate de polițiști din data de 29 decembrie, reprezentând ziua incidentului.

Bătaia a avut loc vis a vis de Primăria Arad.

  

sursa www.bzi.ro

Related posts

Loverboy, ucigaşul de destine. Metoda prin care un proxenet din Iași își transforma iubitele în sclave sexuale

Redacția

Poliţia Iaşi, ruşinea României la dosare cu autor necunoscut: locul I la violuri, furturi, tâlhării şi înşelăciuni. Cazuri terifiante: „Mi-au rupt mandibula în două locuri”

Redacția

Un bărbat din Iași a mers la fosta soție acasă și a amenințat-o, deși nu avea voie să se apropie de aceasta

Redacția
Încarcă...