RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO – Şapte răniți, între care doi în stare gravă, în urma unui atac asupra unui autobuz, în centrul Ierusalimului

Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică dimineaţa în centrul Ierusalimului, au anunţat poliţia israeliană şi echipele de salvare.

„Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David… poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit”, a transmis poliţia, citată de AFP.

Awful scenes from Jerusalem after a terror attack. Multiple people injured including a pregnant woman. The terrorist fled towards Silwan and has not yet been apprehended.

pic.twitter.com/47MB9PL0cc

  

— Emily Schrader – אמילי שריידר (@emilykschrader) August 13, 2022

Atacatorul lui Salman Rushdie pledează nevinovat / Scriitorul a fost deconectat de la ventilator și poate vorbi / Joe Biden condamnă „atacul brutal”

14 Aug, 07:41 | Știri externe

LIVE TEXT | Război în Ucraina, ziua 172 – „Nu a vrut să meargă la luptă. Și-a luat haine groase, ceva de mâncare, o cană, o lingură și a plecat”. Mărturiile dureroase ale fiicelor soldaților ruși morți în conflictul militar

14 Aug, 07:00 | Știri externe

VIDEO | Panică în zona centralei nucleare Zaporojie. Oamenii iau cu asalt șoselele pentru a fugi din calea bombardamentelor

13 Aug, 23:28 | Știri externe

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.

„Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Securitatea Republicii Moldova, amenințată de o nouă grupare CRIMINALĂ. Viorel Morari, de la justițiar la bandit

Redacția

Belarus răspunde la sancțiuni interzicând produsele alimentare occidentale

Redacția

Războiul din UCRAINA, ziua 719. Noi bombardamente lansate de Rusia. Kievul avertizează că are nevoie de mai mult ajutor internațional

Redacția
Încarcă...