NewsPascani.com
Național

VIDEO Răsturnare de situaţie. Un martor susţine că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul grav de la Zamfireşti

Un martor aduce noi amănunte în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, pe Dealul Negru.

Şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu, spune că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus, conform G4media. „Audi! N-a intrat în nicio depăşire, nu era nimic în faţă. A părăsit banda şi a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Piteşti. Eram în spatele lui (a lui Chiţoiu, n.r.)”, a spus martorul.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfireşti din judeţul Argeş, pe Dealul Negru. Chiţoiu conducea o maşină Audi şi s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Şoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, şi o femeie de 73 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au murit. Accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul între Vâlcea şi Piteşti. 

Citeste mai mult: adev.ro/q35quw

Advertisements
Loading...

Related posts

Ce metode folosesc hoţii ca să-şi convingă victimele să îi primească în casă

Redacția

Recompense pentru angajaţii turnători

Redacția

Cioabă vrea consulate pentru romi în toată Europa. Romii ar putea avea legitimaţii speciale astfel încât să fie găsiţi cei ce comit infracţiuni

Redacția
Încarcă...