NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Răsturnare de situaţie. Un martor susţine că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul grav de la Zamfireşti

Un martor aduce noi amănunte în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, pe Dealul Negru.

Şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu, spune că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus, conform G4media. „Audi! N-a intrat în nicio depăşire, nu era nimic în faţă. A părăsit banda şi a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Piteşti. Eram în spatele lui (a lui Chiţoiu, n.r.)”, a spus martorul.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfireşti din judeţul Argeş, pe Dealul Negru. Chiţoiu conducea o maşină Audi şi s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Şoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, şi o femeie de 73 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au murit. Accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul între Vâlcea şi Piteşti. 

Citeste mai mult: adev.ro/q35quw

Advertisements
Loading...

Related posts

CFR Călători trece la ORA DE VARĂ. Ce modificări apar în MERSUL TRENURILOR

Redacția

ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ. Ziua este egală cu noaptea

Redacția

24 de ani de la primele alegeri de după 1989. Ion Iliescu: „Nu cred că aş face foarte multe lucruri în mod diferit”

Redacția
Încarcă...