RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO. Președintele Statelor Unite, Joe Biden, s-a vaccinat cu doza a treia de vaccin anti-COVID-19

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a primit, luni, doza a treia de vaccin anti-COVID, scrie CNN.

Imagini cu Biden în timp ce i se administrează doza suplimentară la Casa Albă au fost difuzate de presa americană.

„Știm că, pentru a învinge această pandemie și a salva vieți, trebui ca oamenii să fie vaccinați. Așa că, vă rog, faceți ce trebuie. Vaccinați-vă. Vă poate salva viața și poate să salveze viețile celor din jur”, a spus președintele, cu această ocazie.

Biden, 78 de ani, este în grupul eligibil și a primit dozele anterioare – doza inițială și rapelul – înainte de a-și începe mandatul.

Advertisements
  

Prin urmare, dat fiind că a primit ultima doză de vaccin cu mai bine de șase luni în urmă, președintele respectă recomandările CDC adoptate săptămâna trecută, remarcă CNN.

CDC, centrul pentru controlul pandemiilor din SUA, recomandă în prezent administrarea dozei a treia persoanelor cu vârste de cel puțin 65 de ani și rezidenților din centrele de îngrijire pentru persoane vârstnice și cu dizabilități, care au primit ultima doză Pfizer/BioNTech în urmă cu cel puțin 6 luni.

Advertisements

De asemenea, doza a treia este recomandată și persoanelor cu vârste între 50 și 64 de ani și care suferă de afecțiuni ce îi predispun la riscuri în context pandemic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Metoda inedită aleasă de un preot din Italia pentru a celebra Liturghia. El este cercetat pentru „ofensă adusă unei confesiuni religioase”

Redacția

Echipa internațională de cercetători OMS a ajuns la Wuhan pentru a investiga originea coronavirusului

Redacția

Căutând o destinație de vacanță pe Google Maps, elevul din imagine a găsit „o gaură către centrul Pământului”

Redacția
Încarcă...