NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Opozantul rus Evgheni Roizman, acuzat de discreditarea armatei, scapă de arestul la domiciliu, într-o decizie surprinzătoare a instanței rusești / Ce a zis în fața tribunalului

Opozantul rus Evgheni Roizman, fost primar al orașului Ekaterinburg care a fost acuzat de dicreditarea armatei ruse, a scăpat de arest la domiciliu, iar în schimb i se va interzice să participe la evenimente publice sau să folosească internetul timp cinci săptămâni, informează Interfax, potrivit Reuters.

Evgheni RoizmanFoto: Captura video

Roizman, un susținător deschis al criticului Alexei Navalnîi și critic al campaniei militare a Rusiei în Ucraina, i s-a interzis să comunice cu cineva fără permisiune până la 29 septembrie, cu excepția avocatului și rudelor sale.

  

Instanța a respins cererea procurorilor de a-l plasa în arest la domiciliu și a dispus eliberarea acestuia din detenție.

Advertisements

Roizman neagă toate acuzațiile.

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, Roizman a spus în fața tribunalului că Libertatea este cea mai mare valoare a unei persoane”.

Roizman in his speech during the trial
today: “The greatest value for a person is freedom.” pic.twitter.com/nnMs4R2jJE

— NEXTA (@nexta_tv) August 25, 2022

Oamenii au scandat pe holurile instanței „Libertate”.

Advertisements

Supporters of Yevgeny Roizman, the last major Russian opposition politician not to have been imprisoned,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Emmanuel Macron: Un război cu Rusia ar fi un război mondial, nu vom intra direct în conflictul din Ucraina

Redacția

Culise. Ce planuri au PNL şi PSD pentru viitorul Guvern: mari reforme, împărţire echilibrată funcţiilor de top, aducerea celor mai importanţi lideri în Cabinet

Redacția

EXCLUSIV Strategia fiscal bugetară, care caracteriza creșterea cu 40% a pensiilor cerută de PSD drept „un risc”, a fost modificată de Ministerul Finanțelor: „eroare de tehnoredactare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site