NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(Video) Chinuit de o iubire interzisă, un tânăr a dat foc la casă și s-a spânzurat

O poveste de dragoste s-a încheiat tragic, într-un sat din Vaslui, după ce un bărbat de 38 de ani a dat foc la casă și s-a spânzurat, supărat că părinții nu voiau să-i accepte relația cu o femeie de etnie romă.

Oamenii din satul Chițoc spun cã fata nu le-a putut putut intra în voie cu niciun chip părinților lui Valerică Sbârlea. Supărat că trăiește o dragoste interzisă, sâmbãtã seara, bărbatul a clacat.

Vasluianul s-a spânzurat în spatele casei, nu înainte de a da foc locuinței la care a muncit toată viața lui și în care trăia împreună cu părinții lui.

”Era un bãiat foarte muncitor. Lucra în pãdure, aducea lemne oamenilor din sat. Pleca dimineata la 5 si se întorcea seara, la 10. Prin muncã a reusit sã strângã niste bani pe care i-a investit în casa în care stãtea împreunã cu pãrintii. Dacã nu era el, casa aia se dãrâma. Îi avea doar pe ei doi si o fată de la Fundu Vãii, cu care se iubea. A vrut să o aducã acasă, însă părintii lui au fost împotriva acestei relatii pentru că fata era de etnie romă. Au fost multe scandaluri acolo, din cauza asta. Si săptămâna trecutã s-au certat. Valică i-a amenintat că dă foc la tot ce a făcut , iar apoi se duce să se spânzure”, spun vecinii, potrivit vremeanouă.ro.

Potrivit ISU Vaslui, la sosirea pompierilor incendiul se manifesta prin ardere generalizatã la nivelul întregului imobil. Dupã aproximativ douã ore, incendiul a fost lichidat.

“În urma cãutãrilor efectuate sub resturile locuintei arse si prãbusite, nu a fost identificatã prezenta vreunei victime. Persoana despre care se presupunea cã este victimã în incendiu a fost găsită spânzurată în apropierea locuintei”, anunță ISU Vaslui.

Un echipaj de pe ambulanță a încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă a fost prea târziu.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Loto 6 din 49, loto 5 din 40, Joker şi Noroc: Report de peste 1,29 milioane de euro la Loto 6/49

Redacția

Un Italian a trimis un avion privat după româncele care-l servesc de 10 ani

Redacția

A început turnarea covorului asfaltic pe E85

Redacția
Încarcă...