NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

VIDEO: Avionul NATO cu 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns pe Otopeni

Aproximativ 45 de tone de echipament medical achiziționat din Coreea de Sud au ajuns, joi dimineață, pe aeroportul Otopeni, cu o aeronavă NATO, informează Ministerul Apărării Naționale.

”Transportul a fost asigurat cu o aeronavă C-17 Globemaster III, în cadrul cotei de ore de zbor alocate României, ca stat membru al Unității Multinaționale de Transport Strategic. Unul dintre comandanții echipajelor care operează aeronava pe timpul acestei misiuni este locotenent-comandorul George Crăciun, pilot din Forțele Aeriene Române, detașat în cadrul Unității Multinaționale de Transport Strategic”, potrivit sursei citate.

Echipamentele, 100.000 de combinezoane de protecție, au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră, potrivit Ministerului Apărării Naționale.

LIVE: 45 de tone de echipament medical au ajuns acum pe aeroportul Otopeni de la Seul.Transportul a fost asigurat cu o aeronavă C-17 Globemaster III, în cadrul cotei de ore de zbor alocate României, ca stat membru al Unității Multinaționale de Transport Strategic. Unul dintre comandanții echipajelor care operează aeronava pe timpul acestei misiuni este locotenent-comandorul George Crăciun, pilot din Forțele Aeriene Române, detașat în cadrul Unității Multinaționale de Transport Strategic.#COVID19 #RomâniaFiiPuternică

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 25 martie 2020

ZIARUL DE IASI

Advertisements
Loading...

Related posts

Ieșenii vor merge spre Transilvania prin Bacău. „Pentru că este mai ieftin“

Redacția

Delegarea serviciilor de apă și canal către ApaVital Iași are un precedent periculos la Botoșani: CJ şi Nova Apaserv, obligate să despăgubească Apa Grup cu peste două milioane de dolari

Răzvan Grecu

Nouă biserici din municipiu vor primi bani pentru o serie de proiecte

Teona Gherasim
Încarcă...