NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările la reabilitarea Școlii „Iordache Cantacuzino” și a Palatului „Cantacuzino” avansează

Stadiul lucrărilor de reabilitare a Școlii „Iordache Cantacuzino” și a Palatului „Cantacuzino” a fost prezentat ieri în conferința de presă susținută săptămânal de șefii Primăriei. Conform administratorului public, Claudiu Bodoașcă, la Școala „Iordache Cantacuzino”  se efectuează lucrări la instalația electrică, fiind afectată, în prezent, jumătate din clădire.

Cât privește lucrările de reabilitare de la Palatul „Cantacuzino”, astăzi a avut loc o întâlnire cu constructorul și cu arheologul care a făcut studiul premergător începerii lucrărilor, urmând ca în perioada următoare primarul să dea ordin de începere a acestora.

Chiar alaltăieri am fost pe șantier și la Școala 3 și la Palatul Cantacuzino se lucrează la instalația electrică. Se lucrează pe jumătate din școală pentru că a trebuit mutat mobilierul din clase pe cealaltă jumătate. Am văzut că au montat rigipsul pe tavane, pereții vor fi gletuiți. Este mult de lucru. La palat se lucrează, vom avea mâine o ședință, va fi făcută o dispoziție de șantier. Arheologul va veni cu raportul, se va încheia și acea descărcare arheologică. Suntem în grafic,” a precizat Claudiu Bodoașcă, administrator public Primăria Pașcani.

Advertisements

Related posts

După ce a pierdut la Tribunalul Iași, Pantazi vrea să scape de problemele cu DNA prin intermediul judecătoriei Pașcani!

Răzvan Grecu

O societate a primăriei plăteşte lefuri mai mari decât veniturile totale

Redacția

O firmă apropiată PSD va reabilita Parcul Peștișorul. Lucrările încep din 25 aprilie

Marius Parteni
Încarcă...