NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Rățoi refuză să-i comunice primarului Pintilie ce activități fac muncitorii de la Gospodăria Comunală săptămânal!

Situație nemaiîntâlnită în Primăria Municipiului Pașcani acolo unde viceprimarul Cristian Rățoi refuză să-i transmită primarului Marius Pintilie planul săptămânal al lucrărilor pe care angajații Gospodăriei Comunale le fac în municipiu. De o lună și jumătate edilul șef a cerut ca la începutul săptămânii să primească pe birou o programare a lucrărilor care urmează să fie executate în acea săptămână, însă solicitarea a rămas fără răspuns.

În această dimineață, conform unor surse neoficiale din Primărie, primarul Marius Pintilie și-a reiterat solicitarea către viceprimarul Cristian Rățoi în timpul ședinței operative ce a avut loc în această dimineață. Conform informațiilor deținute de NewsPascani.com, edilul șef a explicat că este întrebat de cetățeni ce lucrări execută muncitorii de la Gospodăria Comunală într-o anumită zonă și este pus în imposibilitatea de a da un răspuns precis.

Mai mult, sursele ziarului au mai explicat că cel care se împotrivește ca primarul Marius Pintilie să fie informat de activitatea pe care urmează să o desfășoare cei de la Gospodăria Comunală și Spații verzi este chiar viceprimarul Cristian Rățoi, cel care consideră că aceste activități trebuie coordonate doar de el în virtutea înțelegerii politice din 2020.

Advertisements

Un motiv real pentru refuzul lui Rățoi de a da curs solicitării lui Pintilie ar putea fi și faptul că la inițiativa edilului șef s-au început demersurile pentru amplasarea pe toate autoturismele și autovehiculele municipalității module GPS pentru monitorizarea activității și a consumului acestora. 

Advertisements
  

Reamintim că în această vară, relațiile dintre viceprimarul Cristian Rățoi și primarul Marius Pintilie au fost tensionate, după ce primul a lăsat să se înțeleagă, într-o emisiune televizată, că ar putea să demisioneze din funcție în acest an, dacă nu se întâmplă un anumit lucru. De atunci și până acum Rățoi nu a explicat acea amenințare, însă se pare că relația dintre cei doi nu este cea mai strânsă.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Unirea Ruginoasa – Unirea Mircești, joacă sâmbătă cu trofeul pe masă

Marius Parteni

Activele unei cunoscute fabrici de lapte au ajuns la o firmă de materiale

Redacția

Palatul Cantacuzino predat constructorului care se va ocupa de modernizarea zonei

Marius Parteni
Încarcă...