NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE Cîţu, despre şefia Camerei Deputaţilor după ce Ludovic Orban va demisiona: Acum rămâne la PNL / Ce spune despre Orban

Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, spune că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaților, în urma pierderii alegerilor din partid.

  • “Acum rămâne la PNL (postul de președinte al Camerei Deputaților – n.r.). Staţi să vedem majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un vot. S-ar putea să fie cineva interimar. Vom vedea cine o să fie”, a spus Florin Cîţu, întrebat la finalul Congresului PNL dacă şefia Camerei Deputaţilor va rămâne la PNL.

Noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal a susținut că Ludovic Orban are un rol important în PNL, menţionând că liberalii contează pe experienţa lui Orban în perioada următoare, în negocieri şi în ce este important de făcut.

  • “Eu am spus că nu la mine trebuie să vină (Ludovic Orban – n.r.) cu demisia, ci în Parlamentul României. Nu are legătură cu Guvernul. Vom sta de vorbă. Şi mâine suntem aici.
  • Are un rol foarte important. Ludovic Orban este un om cu experienţă politică foarte mare. Un om care are un vot în Biroul Executiv Naţional.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Reguli noi pentru crescătorii de albine

Redacția

Valeriu Gheorghiță: Măsurile restrictive pentru persoanele nevaccinate sunt pentru a le proteja pe acestea, ca să nu ajungă în spital

Redacția

Doi copii din Botoșani au fugit de acasă după ce bunica i-a certat că s-au uitat la desene pe telefon

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site