RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un șofer a fost prins pe DN66 cu o viteză de trei ori mai mare decât limita legală

Un şofer de 29 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu peste 200 de kilometri la oră pe un sector de drum unde viteza legală este de 70 de kilometri la oră, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, citați de Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au oprit în trafic un tânăr de 29 de ani, din oraşul Rovinari, care a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Vârţ, cu o viteză de 208 kilometri la oră, unde limita maximă de viteză este de 70 kilometri la oră.

Poliţiştii au luat măsura suspendării dreptului de a conduce al acestuia pe o perioadă de trei luni şi i-au aplicat o sancţiune contravenţională de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

DIGI24

  

Related posts

Aleksei Navalnîi afirmă că soldaţii ruşi au ucis un bărbat numit Ilia Navalnîi în Bucea doar pentru că cei doi aveau acelaşi nume de familie

Redacția

Alte 40 de localități din toată țara au intrat în scenariul roșu, cu rata de infectare COVID de peste 3 la mie / Lista celor 352 de localități care au trecut de acest prag

Redacția

Victor Ponta: “Tăiem sporurile în companiile de stat”

Redacția
Încarcă...