NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Un schimb de experiență pe skype de Ziua Națională a României între două licee din Pașcani și o școală din Republica Moldova

Șase elevi de la „Colegiul Tehnic Unirea” și de la Liceul Teoretic „Miron Costin” au fost implicați de Ziua Națională a României într-un frumos proiect prin care corespondau într-un timp real cu un grup de 15 elevi de la o școală din Soroca.  

 

Robert Parasca, Andrei Harhătă, Elena Neamțu, Petru Ungureanu, Raluca Foca și Ionuț Paul au reușit să impresioneze elevii școlii din Republica Moldova prin activități care dovedeau calitățile artistice ale elevilor pășcăneni. O chitară, o voce feminină, un informatician și elevi care au recitat au intrat în direct ieri în jurul orei 12.30 la Clubul Copiilor Pașcani prin skype cu ceilalți elevi. 

  

Propunerea pentru acest eveniment a fost făcută vineri, cerere făcută într-un mod oficial către profesorul Felicia Cojocaru, cei implicați vor să facă o tradiție din acest eveniment, iar directorul Clubului Copiilor, Gabriel Ciopraga dorește a repeta experiența pe data de 24 ianuarie 2015.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

UAIC va afla până în octombrie dacă primeşte bani pentru renovarea a trei cămine

Redacția

Excelența elevilor Colegiului « Unirea », premiată în cadrul Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critica „Tinerii dezbat”

Redacția

Vezi ce discipline se vor face anul acesta la Centrul de Excelență. Selecția elevilor va avea loc sâmbătă!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site