RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pășcănean s-a răzbunat pe vecini pentru că au sunat la 112. I-a lăsat fără curent electric și i-a amenințat cu acte de violență

Cei mai mulți oameni spun vorbe grele atunci când se ceartă cu vecinii. Însă un bărbat din Pașcani s-a gândit să se răzbune în alt mod, dar l-a costat scump, primind o amendă de 900 lei.

Duminică, 18 mai, ora 01.00, pășcăneanul în vârstă de 66 de ani se afla în scara blocului C28 de pe Aleea 22 Decembrie, unde a tulburat liniștea locatarilor prin strigăte și larmă, iar vecinii indignați au sunat la 112. Supărat că aceștia l-au reclamat, bărbatul a luat siguranțele de la tabloul electric, lăsând vecinii fără curent. La sosirea polițiștilor locali care au intervenit, Gheorghe Murărescu a refuzat se se legitimeze, adresându-le și lor cuvinte și expresii jignitoare. Pentru fapta sa, bărbatul a primit o amendă de 700 lei. Pe data de 17 mai, în jurul orei 19.30, Gheorghe Morărescu  a mai provocat scandal, tot la blocul C28. Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a adresat injurii și amenințări cu acte de violență la adresa unor vecini. Și de această dată a fost sancționat, primind o amendă de 200 lei.  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

 

Related posts

Românii sunt avertizați despre o nouă încercare de escrocherie. Le sunt promise titluri aristocratice și moșteniri

Redacția

Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet

Redacția

Acțiune a Poliției în Pașcani. Țigări de contrabandă în Lespezi

Redacția
Încarcă...