NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un pășcănean către Consiliul Local: „Noi mai avem primar în Pașcani?”

Cetățenii municipiului au ajuns după trei ani de mandat al lui Dumitru Pantazi, să se întrebe dacă municipiul mai are primar. Întrebarea a fost adresată în ședința Consiliului Local de către un pășcănean nemulțumit de ApaVital.

Ion Damian, președintele unei Asociații de Proprietari din zona vale, i-a întrebat pe aleșii locali dacă cetățenii mai au primar. Acesta și-a justifica întrebarea explicând că este a doua ședință importantă pentru municipalitate la care primarul Dumitru Pantazi nu participă.

„Noi mai avem primar în Pașcani? Unde este? Data trecută nu s-au dezbătut proiectele cu apa că a lipsit dumnealui, și acum iar nu este. Unde este domnilor? Am înțeles că orice se decide aici e nul. El face ce vrea după aia,” a comentat cetățeanul nemulțumit că primarul ales nu este atunci când este nevoie de el.

  

În replică președintele de ședință Vasile Haldan i-a explicat că acesta este în continuare primarul municipiului și că atunci când lipsește atribuțiile sale sunt exercitate de către viceprimar.

Pășcăneanul nu s-a lăsat intimidat și a continuat: „Avem viceprimar, dar primar avem? ”, a fost ultima întrebare adresată de către acesta.

Menționăm că, datorită ordonanței procurorilor DNA, primarul Dumitru Pantazi nu are voie să se întâlnească cu inculpații din dosarul „AgroComplex”. În ședința de vineri în sală a fost prezent consilierul Vasile Pleșca și din această cauză primarul a trebuit să absenteze de la ședință.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Numărul solicitărilor de locuințe sociale, în creștere la Pașcani

Ema Roman

Protecție socială pe hârtie! Module cumpărate pentru cazarea oamenilor străzii, uitate în complexul CSM

Marius Parteni

Fonduri pentru centrul antigrindină

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site