RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă cu nisip roz din Sardinia

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă interzisă cu nuanțe roz din Sardinia, înainte de a distribui pe rețelele de socializare o serie de clipuri video și fotografii cu escapada sa, transmite The Guardian.

Femeia a ajuns cu o barcă pneumatică pe țărmul Spiaggia Rosa, o plajă renumită pentru nisipul său roz de pe micuța insulă Budelli din Sardinia, ignorând, se pare, toate semnele de interdicție, potrivit relatărilor din presa italiană.

Turiștilor li s-a interzis să se plimbe pe plajă – de pe care nisipul a fost adesea furat – și să înoate în marea de acolo încă din anii 1990, dar pot vizita insula în timpul zilei cu ajutorul unei bărci și li se permite să se plimbe pe o potecă din spatele plajei.

Femeia, de origine braziliană care trăiește în Dubai, a încărcat conținutul pe @Rogeriaguiadubai, un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori.

  

Încălcarea, care se presupune că a avut loc în urmă cu câteva zile, a stârnit indignarea oamenilor din Sardinia, determinându-i pe ofițerii de la paza de coastă din arhipelagul La Maddalena,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Părinții vor primi zile libere pentru supravegherea copiilor, inclusiv în vacanțele școlare, au decis senatorii

Redacția

Toate serviciile de telecomunicaţii din Fâşia Gaza sunt blocate, anunță Paltel

Redacția

Un nou caz de coronavirus la Politehnica Iași

Redacția
Încarcă...