NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Un fotograf din Iaşi ne face cunoştinţă cu nea Toma, bătrânul care vinde flori

Frumuseţea Iaşului nu se întrezăreşte doar printre clădiri, ci şi în sufletul anumitor oameni. Un fotograf ni l-a prezentat pe Nea Toma, bătrânul care vinde flori.

 “L-am regăsit pe nea Tomea tot pe Lăpuşneanu. Îşi vindea florile, la fel ca duminica trecută. Mi-a zâmbit şi m-a recunoscut şi chiar mi-a spus că se bucură că mă revede. Am vorbit despre viaţă, oameni, despre suflet, despre familia lui, spunându-mi că „eu am de toate pentru toţi”. E cel mai mic dintre cei 7 copii câţi au fost la părinţi. În viaţă sunt două surori, una de 94 de ani, alta de 84 şi un frate. Are trei copii, unul stabilit la Paris şi ceilalţi doi sunt lângă el. Soţia l-a părăsit timpuriu, dar nu pentru că aşa ar fi vrut ea, ci, după cum nea Toma mi-a spus „a fost chemată”, a scris fotograful Andrei Cucu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: ZiaruldeIasi.ro    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tânără bătută cu bestialitate de concubin, a ajuns să doarmă în fața Mitropoliei! Autoritățile i-au luat copilul, iar bărbatul dă nepăsător din umeri: „A luat doar două palme de la mine în ultima perioadă”

Redacția

O tânără şi-a dat foc la un apartament aflat la 300 de metri distanţă faţă de fabrică de textile care a luat foc

Redacția

VIDEO: Accident rutier provocat de o infirmieră de la Spitalul “Sf. Spiridon”. Femeia avea o alcoolemie de 1.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site