NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un fost balerin britanic s-a folosit de “faima” sa “pentru a abuza tinere femei” / A fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol

Un fost prim-balerin al English National Ballet, Yat-Sen Chang, a fost condamnat miercuri la nouă ani de închisoare de către justiţia britanică pentru viol şi agresiuni sexuale comise împotriva a patru eleve, relatează AFP.

Dansatorul cubanez, în vârstă de 50 de ani, fusese găsit deja vinovat la mijlocul lunii mai de către justiţia britanică pentru 12 capete de acuzare de agresiune sexuală şi unul dintre cele două capete de acuzare de agresiuni cu penetrare petrecute în incinta English National Ballet şi Young Dancers Academy din Londra, între decembrie 2009 şi martie 2016.

Miercuri, tribunalul din Isleworth, vestul Londrei, l-a condamnat pe fostul balerin la nouă ani de închisoare pentru aceste fapte comise împotriva reclamantelor cu vârste cuprinse la acea vreme între 16 şi 18 ani.

La pronunţarea verdictului, judecătorul Edward Connell l-a acuzat pe fostul prim balerin că s-a folosit de “faima” şi “prestigiul său în lumea baletului pentru a abuza tinere femei” şi pentru a “adopta un comportament de prădător sexual”.

  

Magistratul l-a acuzat că “nu a arătat nici o remuşcare pentru com

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Două mame care abia au născut la Maternitatea Odobescu, testate pozitiv cu coronavirus

Redacția

PRIMA MAŞINĂ 2014: Guvernul a aprobat normele de aplicare. Cum aplici la program

Redacția

Cele 7 județe în care nu s-a înregistrat niciun caz nou de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site