RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Un elev de la Școala Gimnazială Topile s-a lovit la cap în curtea școlii, după ce a căzut pe gheață. A fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani

Clipe de panică la Școala Gimnazială din Topile. Un elev din clasa a IV-a s-a lovit la cap și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Pașcani.  

Copilul se afla astăzi în pauză în curtea școlii și a alunecat pe gheață. În timpul orei următoare s-a plâns că îl doare capul și îi este rău. Conform directoarei școlii au cerut ajutor prin 112, iar copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani. După ce a primit îngrijiri medicale, a fost transferat la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

  

 „Toți copiii se bucură din plin de iarnă. Elevul se afla în pauză, în curtea școlii și mergea spre grupul sanitar. A alunecat pe gheață și s-a lovit la cap. În timpul următoarei ore a început să plângă că îl doare capul, îi este rău și a vomat.  Am sunat la 112, apoi am anunțat părinții și Inspectoratul Școlar Județean. Copilul era conștient, am comunicat tot timpul cu el. Am luat toate măsurile care se impun”, ne-a declarat profesor Elena Lipovanu, director Școala Gimnazială Topile.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Premii pentru elevii păşcăneni la Simpozionul Naţional de Comunicări Ştiinţifice în discipline tehnice

Ema Roman

Spectacol aniversar Liceul ”Miron Costin”

Oana Cordoneanu

OAMENI AI LOCULUI (31 DECEMBRIE 2015): TRADIȚII ȘI OBICEIURI PĂSTRATE DE DOUĂ CADRE DIDACTICE

Redacția
Încarcă...