NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un elev de la Liceul Economic „Nicolae Iorga” a prins cel mai mare crap la Cupa elevilor la Pescuit

Zarvă mare astăzi, începând cu orele 7.00 ale dimineții, la complexul de agrement și pescuit de la baza dealului Osoi, ieșirea din Blăgești.

 

Toate instituțiile de învățământ din municipiul Pașcani (fără suburbii, cu excepția școlii din Luncă), mai puțin Școala „Iordache Cantacuzino”, și-au trimis reprezentanți din rândul elevilor la ceea ce avea să fie prima ediție a Cupei Elevilor la Pescuit.

  

Competiția a fost organizată de grupul de firme Adems din Pașcani și a constat în 3 ore de pescuit sportiv în iazul pricipal, pentru elevii de clasele I-XII. 

Astfel, la orele 11.00, organizatorii i-au cinstit pe toți participanții cu o masă bogată, prilej cu care au fost desemnați și câștigătorii acestei prime ediții.

Este vorba despre Ciprian Tataru, elev în clasa a III-a la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pascani, care a primit premiul cel mare al concursului, fiind participantul cu cu cea mai mare cantitatea de peste prins – 5,8 kg. Locul al II-lea a revenit lui Eduard Gabriel Gheghi de la Liceul Economic „Nicolae Iorga” cu 5,1 kg de peste, iar locul al III-lea a fost ocupat de Alexandru Angheluș de la Colegiul CF Unirea, cu o cantitate de 4,5 kg de pește prins.

Pe lângă aceștia, lauri a primit și Paul Blageanu de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, pentru faptul că a prins cel mai mare pește, respectiv un crap care cântărea mai bine de 800 de grame.

Toși premianții au primit cupe, medalii, diplome și articole de pescuit, iar fiecare elev participant a primit un premiu de consolare, constând într-o carte și o revistă.  

Tuturor elevilor le-a fost îngăduit să ia cu ei acasă toți peștii prinși, cu excepția crapului mai mic de 300 de grame. Aceștia s-au declarat extrem de mulțumiți de organizarea evenimentului și au promis că vor concura și anul viitor.

 „A fost minunat, ne-am distrat super. Dimineață a tras cel mai tare, după care a continuat să trag, dar ceva mai lent. Sunt foarte bucuros că am prins cel mai mare pește, iar anul viitor sper să prind unul și mai mare”, a declarat Paul Blăgeanu, elev al Liceului Economic „Nicolae Iorga” din Pașcani.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Avertisment SRI: Atenție, se fură datele din telefonul mobil! Virusul preia informații bancare și golește conturile

Redacția

Bursa Locurilor de Muncă Pașcani: Oferte generoase, speranțe puține

Răzvan Grecu

Incendiu la fostele toalete publice de pe strada Nicolae Iorga

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site