NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Voluntarii Peace Corps Romania au fost centrul atenției în cadrul vernisajului de fotografie de la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

Vernisajul de fotografie „Prin Pașcani”, care a avut loc duminică la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, de la orele 18.00, a adunat laolaltă o sumedenie de profesori și elevi dornici să-și manifeste aprecierea față de arta fotografică și de tinerii pășcăneni care au această preocupare.

 

Evenimentul, prezentat de directoarea Casei de Cultură, Mărioara Preutu, a avut un caracter festiv și a adus în centrul atenției realizările familiei Theron și Sara LaBounty pe durata șederii lor de 2 ani în Pașcani, în calitate de profesori de limba engleză la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” și Școala „Iordache Cantacuzino”, în cadrul programului de voluntarit Peace Corps România.

  

Începând cu directoarea instituției de cultură, rând pe rând, mai mulți profesori din orașul nostru și-au exprimat recunoștința și aprecierea față de cei 2 americani, pe care i-au catalogat drept adevărați eroi ai schimbării în bine și frumos a Pașcaniului.

Pe lângă vernisajul în cauză și discursurile emoționante, în cadrul evenimentului, Theron LaBounty a împărțit diplome tuturor elevilor care i-au fost de-a lungul timpului alături în cadrul Clubului de Fotografie, ținut la Biblioteca Municipală, și care au făcut posibilă respectiva expoziție de fotografii în care Pașcaniul pare să arate „altfel”.

La final, o parte din publicul prezent s-a retras în una din sălile de la etajul instituției, acolo unde au ciocnit câte un pahar de șampanie și au servit câte o felie de tort, în cinstea familiei LaBounty și încheierii cu succes a misiunii Peace Corps în orașul nistru.

„Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și de Sara în tot acest timp petrecut împreună la Pașcani, sunteți niște elevi buni și harnici care ne-au ajutat și pe noi să învățăm foarte multe de la viață!”, a declarat Theron LaBounty, voluntarul Peace Corps și actual profesor de limba engleză la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Câine îngropat de viu într-o criptă. „Administratorul cimitirului mi-a spus că el l-a îngropat acum două-trei zile, pentru că nu a putut scoate animalul din groapă“

Redacția

Doru Octavian Dumitru vine în Pub La Castani!!!

Ema Roman

Studiu: Copiii își pierd somnul din cauza telefoanelor și tabletelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site