NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Un deputat pășcănean îşi face campanie printre îndrăgostiţi

Febra zilei de 14 februarie i-a cuprins şi pe deputaţii din Iaşi. Parlamentarul PNL Grigore Crăciunescu va marca într-un mod inedit Ziua Îndrăgostiţilor.

Acesta a lansat un concurs pentru a premia cele mai fericite cupluri. Concursul are loc pe pagina personală de Facebook a deputatului. Aici, îndrăgostiţii sunt invitaţi să posteze o fotografie şi un mesaj pentru persoana iubită, pentru a câştiga o cină romantică. „Deputatul Grigore Crăciunescu vă invită cu ocazia Valentine’s Day să îi faceţi o surpriză plăcută persoanei iubite. Intră pe pagina de facebook, postează o fotografie de cuplu cu un mesaj de dragoste adresat persoanei iubite. Fotografia cu mesajul cel mai interesant va fi premiat cu o cină romantică pe 14 februarie“, arată îndemnul deputatului pe Facebook. Concursul are loc până pe 12 februarie, iar câştigătorul va fi anunţat în următoarea zi. Până ieri, nimeni nu şi-a postat poza cu persoana iubită pe pagina de Facebook a deputatului Grigore Crăciunescu.

Advertisements

sursa Ziarul de Iasi

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

George Buhnici își cere scuze după ce a provocat „Scandalul vergeturilor”. „Iertați-mă, doamnelor! Am vorbit ca un mârlan”

Redacția

Start vot pentru cea de-a V-a ediție a premiilor Actualitatea TV! Vezi nominalizările și votează preferații tăi!

Răzvan Grecu

„Decalogul“ Cosa Nostra. După ce reguli funcţionează celebra mafie siciliană care a terorizat Italia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site