NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Copilul tău este pasionat de Lego? Atunci cu siguranță îi vor plăcea aceste seturi Lego Ninjago!

Seturile Lego sunt printre cele mai populare și îndrăgite seturi pentru construit. Atât copii cât și adulți au devenit colecționari ale acestor seturi fie distractive, fie de o complexitate aparte. Un lucru este cert: de-a lungul timpului compania Lego nu a făcut altceva decât să lanseze game de produse cu diferite tematici pentru a satisface dorințele unui grup cât mai mare de persoane, de diferite vârste și indiferent de gen. Unul dintre aceste serii este Lego Ninjago, foarte îndrăgit de către cei mici.

Ce este Lego Ninjago?

Tematica Lego Ninjago a fost lansată în 2011 și este prima serie bazată pe o tematică ninja de când seria Lego Ninja a fost întreruptă în 2000. Deși are câteva elemente din tema anterioară, se bazează pe o poveste mult mai detaliată, într-o lume fantastică. Toată acțiunea se concentrează în jurul grupului de 6 ninja adolescenți, conduși de către Green Ninja, Lloyd Garmadon. Fiecare personaj deține puteri bazate pe elementele naturii și sunt antrenați în arta ”Spinjitzu”.  Seria a avut un succes fenomenal și, deși s-a dorit să fie întreruptă în 2011, fanii s-au opus și seria a fost continuată.

Cele mai populare seturi Lego Ninjago

Advertisements
  

Lego Ninjago Dragonul de Aur – este un set compus din 171 de piese. Tot ce trebuie să faci este să construiești Dragonul de Aur și să intri în bătălia finală cu Lloyd. Acesta luptă împotriva maleficului Stăpânitor. Pe lângă Dragon și figurina lui Lloyd, setul mai vine cu figurina Cercetașului armatei care este înarmat cu o arbaletă și cu figurina Stăpânitorului care este înarmat cu sulița cu tăiș.

Lego Ninago Turnul Elementelor – acesta este un set compus din 283 de piese. Este inspirat din cel de-al 4-lea sezon al serialului TV Lego Ninjago. Setul reprezintă templul extrem de detaliat și are o platformă de lupta, o platformă rotitoare cu arme, o armă spinner și o colecție de cuțite din jad. Vine cu 7 figurine: ninja Kai, Jay, Lloyd Legacy, maeștii elementelor Bolobo, Jacob și Gravis și ticălosul Eyezor. Cei mici se pot bucura în timp ce construiesc templul și pot pune în scenă dueluri între ninja folosind tehnica Spinjitzu.

Lego Ninjago Jungle Raider – este un set compus din 127 de piese și reprezintă vehicului Jungle Raider. După ce este construit, cei mici se pot bucura de aceasta, mai ales dacă iubesc mașinile. Lego Ninjago oferă posibilitatea copilului să se transpună într-o lume plină de acțiune, unde se pot exprima liber și creează povești în jurul eroilor lor preferați.

Lego Ninjago Stormbringer Dragonul de Fulger– acest set este ceva mai costisitor, dar are 493 de piese. După ce cei mici vor monta dragonul, vor putea călători pe acesta împreună cu Jay. Cu toate acestea, răufăcătorii vor încerca să pună mâna pe Dragonul de Fulger cu Lanțul Vengestone. Vânătorii de dragoni trebuie biruiți cu lama din os de dragon și poți câștiga Platoșa de dragon.

Advertisements

Lego Ninjago Satul Străjerilor – este un alt set foarte popular de la Lego Ninjago. Are 632 de piese și îl va ajuta pe cel mic să recreeze scene din serialul TV Lego Ninjago. Jucăria este foarte detaliată și include o închisoare și o capcană care prinde personajele și le atârnă de copaci. Conține și cinci figurine: Jay, Cole, Kai insula, Șeful Mammatus și Străjerul tunelului, fiecare dotat cu arma sa. Copii vor fi absorbiți complet de acest univers al ninja.

Cu siguranță că Lego Ninjago are mult mai multe seturi și destul de diferite, toate menite să completeze și să întregească această serie pentru a oferi cea mai bună experiență celor mici. Universul ninja este unul foarte interesant, iar feedback-ul a fost constant unul pozitiv din partea clienților. Cu siguranță Lego nu va scoate de pe piață prea curând Lego Ninjago, ceea ce înseamnă că cei mici se pot bucura de acest univers magic și special, cu o poveste și acțiune atât de palpitante.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Incanto Cafe aniversează 10 ani de activitate

Irina Gherasim

A început sezonul balurilor. Mâine este preselecția pentru Balul Bobocilor de la “Sadoveanu”

Redacția

Gala Premiilor de Excelență Actualitatea Tv și-a desemnat câștigătorii (video)

Răzvan Grecu
Încarcă...