NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bătrân din Gâștești a primit 6 ani de închisoare pentru că și-a omorât ginerele

Un bătrân, în vârstă de 71 de ani, a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat că și-a ucis ginerele.

 

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Nicolae Baciu la șase ani de închisoare, pentru omor. Bătrânul din Gâşteşti a fost acuzat de anchetatori că, de Crăciun, şi-a tăiat ginerele. Potrivit procurorilor, pe data de 20 decembrie 2012, septuagenarul şi ginerele său, Aurel Petrescu., au sacrificat un porc şi l-au pârlit, timp în care s-au cinstit din belşug cu ţuică.

  

Când însă s-au apucat să spele porcul, bărbaţii s-au luat la ceartă. Ginerele i-a spus socrului că nu procedează cum trebuie, moment în care s-a ajuns la îmbrânceli.

Cum pământul din ogradă era acoperit de zăpadă, iar cei doi întrecuseră măsura cu băutura, s-au prăbuşit. Oamenii legii au stabilit că ginerele a aterizat peste Baciu, care a scos cuţitul şi i l-a înfipt în piept. Nevasta victimei a venit într-un suflet şi a ajutat-o să se ridice, însă bărbatul n-a mai ajuns decât la treptele casei.

La audieri, Baciu şi-a susţinut inițial nevinovăţia, afirmând că ginerele a căzut pur şi simplu în cuţitul său. Apoi, acesta a recunoscut fapta, dar şi-a justificat acţiunile ca având un scop de… corecţie.

Advertisements

Related posts

Amenzi la magazinele din Ruginoasa

Redacția

Multe violenţe de sărbători pe fondul consumului de alcool

Marius Parteni

Un copil de un an a rămas fără tată după o răfuială sângeroasă! El este tânărul care a fost omorât după ce a vrut să o ia pe cumnata lui din brațele unui străin

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site