NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Stolniceni-Prăjescu acuzat că și-a omorât mama, rămâne cu aceeași pedeapsă

Un individ acuzat că și-a ucis propria mamă rămâne cu aceeași pedeapsă.

Curtea de Apel Iași a respins apelul formulat de Mirel Hogaș (37 de ani), din comuna Stolniceni-Prăjescu. Acesta fusese condamnat la 13 ani de închisoare, pentru omor, de Tribunalul Județean.

Aceasta după ce anchetatorii au menționat că, pe data de 18 aprilie, după ce a consumat doi litri de vin într-un interval de numai trei ore, Mirel Hogaș s-a enervat pentru că mama lui, Carolina, nu i-a gătit de mâncare pentru Sărbătorile Pascale. Întâi a certat-o și a înjurat-o, victima refugiindu-se în spatele locuinței.

  

Individul a urmărit-o și a lovit-o cu pumnii și picioarele, după care a târât-o în interiorul unei anexe gospodărești. Cadavrul a rămas în acel imobil până pe 23 aprilie, când a fost găsit de niște rude alarmate de faptul că nu au întâlnit victima în zilele de sărbătoare care au trecut. Moartea victimei a survenit urmare a leziunilor grave de la nivelul capului și toracelui, au spus procurorii.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Exclusiv! Am aflat cine este celălalt tânăr care a tâlhărit taximetristul din Pașcani! Primul este dus acum în fața instanței

Ema Roman

A murit după ce a căzut din căruță

Redacția

Atenție pășcăneni! Bărbat înșelat de un escroc în apropierea unei case de schimb valutar din zona deal

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site