RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un bărbat din Mogoșești cere ajutor viceprimarului din Pașcani, pentru un loc de muncă

Un bărbat din comuna Mogoșești caută loc de muncă fiului său, venit recent din străinătate. Acesta a venit în audiențe la viceprimar, întrebându-l dacă poate să îl ajute în această problemă.

 

Discutând cu reporterii NewsPascani.com, Eugen Enache ne-a declarat că fiul său a fost până nu demult plecat în Italia iar el a fost cel care a ținut neapărat ca tânărul să se întoarcă în țară. Motivul este că bărbatul a rămas singur după decesul soției sale, simțind astfel nevoia să-l aibă pe fiu mai aprope de el. “Acum un an de zile mi-a murit soția și am rămas singur acasă și mi-am adus copilul din Italia ca să fie cu mine. A fost plecat cinci ani și acum e acasă și aș vrea să îl angajez pe undeva, să rămână lângă mine”, ne-a declarat bărbatul.

  

Din păcate, răspunsul venit din partea oficialilor, nu a fost cel așteptat de către bărbat, întrucât: “momentan la Primăria Pașcani nu sunt posturi scoase la concurs. E foarte greu să îl ajutăm, ținând cont și de fptul că, fiul său nu are mai mult decât opt clase terminate”, după cum a relatat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un consilier județean le-a oferit unor copii rechizite și dulciuri

Redacția

Centrul de Servicii Sociale “Sf. Nicolae” Pașcani va fi închis

Redacția

40 de pompieri români au plecat în Grecia pentru a sprijini autorităţile elene în monitorizarea incendiilor

Redacția
Încarcă...