RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un bărbat din Marea Britanie a fost internat cu Covid-19 timp de 10 luni, fiind unul dintre cele mai grave cazuri din lume

Tatăl a doi copii, despre care medicii au spus că a fost unul dintre cei mai bolnavi pacienți cu Covid pe care l-au văzut vreodată, s-a întors acasă după ce a petrecut aproape un an în spital, scrie standard.co.uk. Bărbatul făcea chimioterapie pentru cancer limfatic atunci când s-a îmbolnăvit de Covid-19, deci organismul său era puternic slăbit.

Andrew Watts, din Bexley, a fost internat la Spitalul Queen Elizabeth cu pneumonie cauzată de infecția cu SARS-CoV-2, după ce s-a îmbolnăvit anul trecut în ziua de Crăciun. Șoferul de taxi a petrecut în total opt luni în unitatea de terapie intensivă (UTI), una dintre cele mai lungi șederi pentru orice pacient vreodată la spital.

După o comă indusă de cinci săptămâni și un colaps pulmonar care i-a pus viața în pericol în februarie, medicii au sunat familia lui Andrew pentru a-i anunța că se gândesc să-i oprească aparatul de susținere a vieții.

„Cu o săptămână înainte de Crăciunul 2020, am început să mă simt rău”, a spus Andrew. „Nu mâncam și slăbeam, dar am crezut că de vină este doar anxietatea.Când am fost internat la spital cu Covid, inițial am răspuns bine la tratament,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Medicul francez Didier Raoult, audiat disciplinar după ce a recomandat hidroxiclorochina drept leac pentru COVID-19

Redacția

Ce se întâmplă dacă Regele Charles MOARE? Cine urmează să urce pe tron și ce se întâmplă cu regina Camilla

Redacția

Un preot de la Liceul Teologic din Târgu Jiu a fost dat afară. Este acuzat că a hărțuit o elevă

Redacția
Încarcă...