NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un bărbat a amenințat aseară că se aruncă de la geamul locuinței. Astăzi la audiențe viceprimarul i-a spus că se rezolvă problema sa

Dacă ai o problemă, te urci pe o clădire înaltă şi ameninţi că te sinucizi. Sigur te vei face auzit. Probabil asta a gândit un bărbat din cartierul Vatra, care aseară a ieșit la geamul locuinței sale și a amenințat că se aruncă.

 Planul lui a funcţionat, iar mai multe echipaje de intervenţie i-au venit în sprijin, ba mai mult și viceprimarul municipiului Vasile Axinte a discutat cu el la miezul nopții. În urma „negocierilor”, pășcăneanul s-a decis să coboare, după ce a primit promisiunea că astăzi va fi primit la audiențe ca să discute problema sa. 

Armando Zmău, beneficiar de ajutor social de la Primăria Pașcani, era nemulțumit că a primit o rețetă de la medicul de familie care costa 250 de lei, iar de la administrația locală nu a primit nici un ban de două săptămâni ca să își rezolve problema medicală care o are. Bărbatul a fost astăzi la audiențele ținute de viceprimarul Vasile Axinte. S-a făcut o anchetă socială, se va face un referat, iar săptămâna viitoare va primi banii necesari.

  

Armando Zmău nu este la prima ispravă de acest gen. Este un client vechi al polițiștilor, a amenințat în decursul anilor de mai multe ori că se sinucide, atunci când avea o problemă de rezolvat.  

 În ultimul timp, mai mulți pășcăneni au recurs la astfel de proteste crezând că prin acest fel își vor rezolva problemele. S-au urcat pe macara, pe coșul de evacuare al unei centrale termice, sau mai simplu, la geamul locuinței, iar în acest fel cred ei că atrag atenția la problemele lor.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Delicatese dulci într-o nouă cofetărie din Târgu Frumos!

Ema Roman

Să fie scoși copiii sub 7 ani de la întreținere? Există un proiect în acest sens

Redacția

Victimele gerului: Două cazuri de hipotermie la Paşcani şi Mirosloveşti

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site