NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un băiat de 20 de ani din judeţul Vaslui și-a găsit sfârșitul la mare, unde plecase să lucreze

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Vaslui, angajat ca vânzător la un fast-food în Costineşti, a murit, luni dimineaţă, după ce s-a electrocutat la locul de muncă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizati, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 20 ani, angajat al unei societăţi comerciale, s-ar fi electrocutat la locul de muncă.

“Un echipaj medical sosit la faţa locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar din păcate aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa au demarat verificarile în cadrul unei anchete de specialitate”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Tânărul respectiv era din Bârlad, judeţul Vaslui şi lucra ca vânzător la un fast-food din Costineşti.

  

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Senatul şi Camera Deputaţilor au primit proiectul legii care permite persoanelor de acelaşi sex să aibă viaţă de familie

Redacția

Calvarul prin care a trecut o gravidă din cauza unui rezultat fals-pozitiv la testul COVID-19: „M-a marcat pe viață!”

Redacția

Parlamentul a dat liber la angajări în instituțiile și autoritățile publice. Se pot desfășura concursuri pentru posturile vacante

Redacția
Încarcă...