RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un analist din cadrul serviciilor de informații militare ale SUA, acuzat că a vândut secrete militare Chinei

Un analist al Centrului de Informații al Armatei americane a fost arestat joi, după ce a fost acuzat de conspirație pentru vânzarea de informații sensibile despre apărare Chinei, relatează Reuters.

vanzare de informatii militareFoto: Andrew Angelov / Alamy / Alamy / Profimedia

Procurorii federali l-au acuzat pe Korbein Schultz de conspirație pentru a dezvălui informații privind apărarea națională, export de articole de apărare și date tehnice și luare de mită a unui funcționar public, a declarat Departamentul de Justiție al SUA într-un comunicat de presă.

  

Schultz, care a fost arestat la Fort Campbell din Kentucky, a fost plătit cu aproximativ 42.000 de dolari pentru a oferi unei persoane despre care credea că locuia în Hong Kong informații despre planurile SUA în cazul în care Taiwanul ar fi fost supus unui atac militar, potrivit comunicatului.

Schultz a pus „profitul personal mai presus de securitatea poporului american”, a spus procurorul general adjunct Matthew G. Olsen în declarație.

„Arestarea de a

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Abarth 600e: crossover electric cu 240 CP

Redacția

Flutur, despre Elena Udrea: Ne-au despărţit drumurile. Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte în ceea ce priveşte promovarea oamenilor

Redacția

10 vămi deschise la granița cu Ungaria și două culoare de tranzit

Redacția
Încarcă...