NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ultimele pregătiri pentru Zilele Municipiului

De dimineață, comisia care se ocupă de organizarea Zilelor Municipiului, s-a întrunit, într-o scurtă ședință, la Primărie pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la acest eveniment.

 

Au participat șeful Poliției Vasile Avasiloaie, Daniela Calistru – managerul Casei de Cultură,  Bogdan Mandric – managerul Clubului Sportiv Municipal, consilierii Codrin Toma, Ioan Danu, Adriana Dondaș și Vasile Bălău.

  

S-au pus la punct ultimele detalii legate de buna desfășurare a activităților pe perioada celor trei zile de sărbătoare. Astfel, de miercuri, 1 iulie, se va închide strada Stadion, acolo unde comercianții au închiriat teren pentru amenajarea teraselor, produselor de artizanat și textile și comerț ambulant, iar joi 2 iulie vor fi repartizate de către Primărie spațiile pentru care au plătit și vor fi verificate documentele. Tot pe 1 iulie, este ultima zi în care se pot încheia contractele de salubrizare. Viceprimarul Vasile Axinte a solicitat șefului Poliției Locale, prezent la ședință, să închidă accesul autoturismelor  în perioada 3-5 iulie în Piața “Mihail Sadoveanu”, din fața Casei de Cultură, între orele 10.00-16.00, însă va fi redeschis sensul de pe strada Ștefan cel Mare, care de obicei este închis în weekend. În ceea ce privește partea artisică, contractele au fost făcute, la fel și plata avansului.

Advertisements

Intră să vezi programul

Advertisements

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fiscul le aminteşte proprietarilor de case să îşi declare veniturile

Redacția

Măsuri pentru piața vale: Agenți economici evacuați,timp limitat de staționare în parcare și controale pentru înlăturarea contrabandiștilor (VIDEO)

Marius Parteni

Ministrul Transporturilor a dat la Iaşi un termen pentru A8: va fi gata în 2027. Să-l ţinem minte!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site