RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ultima speranţă pentru Ştefan, un tânăr care se luptă cu o formă gravă de cancer limfatic. Biletul spre vindecare costă peste 35.000 de euro: “Protocolul din România nu îmi permite să urmez aici imunoterapie”

Povestea lui Ştefan, un tânăr de 26 de ani care se luptă cu un tip de cancer al sistemului limfatic, vorbeşte despre gesturile mici care pot face diferenţa între viaţă şi moarte. Apelul tânărului, lansat pe reţelele de socializare, se adresează tuturor celor care vor să ajute, din puţinul lor, cu o sumă de bani care i-ar putea oferi şansa vindecării.

Cancerul este un cuvânt greu, un diagnostic de care se tem cei mai mulţi oameni, indiferent de vârstă. Iar printre tinerii pacienţi care se luptă cu boala este şi Ştefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani. Deşi suferă de limfom Hodkin, un tip de cancer al sistemului limfatic, acesta nu renunţă la ultima rază de speranţă – un tratament care nu este disponibil în România, dar care i-ar putea salva viaţa într-o clinică din Turcia. Pentru a putea începe imunoterapia, Ştefan are nevoie de 35.050 de euro, sumă peste puterile sale şi ale familiei. Tânărul face apel la generozitatea oamenilor, pe reţelele de socializare.

Mesajul lui Ştefan

“Salut! Numele meu este Ştefan Cătălin Vlădescu, am 26 de ani și am nevoie de ajutorul tău! De ce? Pentru că în octombrie 2019 am fost diagnosticat cu limfom Hodkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. Din păcate din 2019 și până în 2021 am făcut mai multe cicluri de chimioterapie care nu au dat rezultate, ba din contră, boala a avansat. Acum sunt în stadiul 4, cu metastaze la plămâni și oase. Am cerut părerea și altor medici din Austria și Turcia și mi-au recomandat imunoterapia. Din păcate protocolul din România nu îmi permite să urmez aici imunoterapie ca mai apoi să fac transplant de celule stem, așa că am apelat la o clinică din Turcia. Aceasta ar putea fi şansa mea pentru vindecare. Din păcate orice necesită bani, 35.050 euro mai exact, bani de care am nevoie într-un timp scurt. Aşa că te rog, dacă poţi şi vrei să mă ajuţi, fă-o!”

Cum poate fi ajutat

Donaţiile pot fi trimise în conturile bancare RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 (cont LEI) sau RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 (cont EURO), pe numele Cătălin Vladescu.

  

observator

Related posts

A căzut pe scări și și-a rupt splina

Redacția

91.000 de persoane vor primi carduri sociale

Redacția

Un pășcănean cere ajutor financiar pentru a nu fi dat afară din locuință

Răzvan Grecu
Încarcă...