NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cîtu, în iulie: „Suntem pregătiți de valul 4 și să depășim pandemia”. Cîtu, azi: „USRPLUS e de vină pentru valul 4”

florin-citu,-despre-oferta-lui-ciolos-pentru-reintrarea-usr-plus-la-guvernare:-o-propunere-neserioasa

Premierul Florin Citu  acuzat, marti, USRPLUS ca este vinovat de numarul mare de imbolnaviri aparute odata cu valul 4 al pandemiei. In urma cu numai doua luni, Citu dadea insa asigurari ca „suntem pregatiti nu numai de valul 4, suntem pregatiti sa depasim pandemia”.

„O sa cer o ancheta, o analiza, pentru ca vreau sa stiu cum a fost pregatit valul patru. Stiam ca vine valul patru, eu am spus tot anul, dupa ce s-a terminat valul trei, ca nu vreau sa se reduca numarul de paturi in sectiile ATI pentru COVID. Am spus foarte clar sa ramana intacta capacitatea noastra de a raspunde si sa se raspunda foarte rapid. As vrea sa vad cum a fost pregatit de Ministerul Sanatatii acest val patru, sa vedem daca s-a tinut cont de ceea ce am spus eu si daca nu s-a tinut cont de ceea ce am spus eu, cine nu a tinut cont va fi responsabil pentru asta”, a spus Citu, aflat intr-o vizita in judetul Prahova.

Florin Citu a vorbit apoi explicit despre USRPLUS, invocand din nou colaborarea cu AUR pentru motiunea de cenzura. El a sustinut ca USRPLUS ”tranzactioneaza sanatatea romanilor pentru voturile din Parlament” si ca ”sunt responsabili pentru ceea ce se intampla”.

In iulie insa,cu numai doua luni in urma, Citu dadea asigurari ca nu sunt probleme in legatura cu valul 4.

  

Suntem pregatiti nu numai de valul 4, suntem pregatiti sa depasim pandemia. Sunt sigur ca si Ministerul Sanatatii este pregatit, deci nu ar trebui sa fie nicio problema, avem dozele de vaccin”, declara atunci Florin Citu la Constanta.

aktual24

Advertisements

Related posts

Senatorul Lazăr atrage atenția asupra importanței profesiei de logoped

Marius Parteni

Jurămintele aleşilor locali şi judeţeni se vor depune săptămâna viitoare

Redacția

Raportul doctorilor ieşeni din Parlament

Redacția
Încarcă...