RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ultima săptămână cu vreme frumoasă

Valorile termice prognozate pentru intervalul 4 – 17 noiembrie se vor încadra, în general, în normele climatologice ale perioadei, în majoritatea zonelor ţării. Cu toate acestea, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), o scădere accentuată a temperaturilor va avea loc după data de 11 noiembrie, când în întreaga ţară regimul va cunoaşte o răcire accentuată, iar mercurul din termometre nu va arăta mai mult de 10 – 11 grade Celsius, pe timpul zilei.
În Moldova, în primele zile ale intervalului, vremea va fi caldă, cu maxime termice care vor atinge, în medie, 18 – 20 de grade Celsius, dar pe 6 şi 7 noiembrie vremea se va răci accentuat şi nu se vor mai depăşi medii diurne de 11 – 12 grade, normale pentru această perioadă. În acelaşi timp, minimele nocturne vor scădea, de la 11 – 12 grade la începutul intervalului, spre 3 – 5 grade în jurul datei de 8 noiembrie. În următoarele zile, temperaturile medii vor creşte cu 2 – 3 grade, dar după 11 noiembrie vremea va intra într-un proces de răcire treptată. Prin urmare, la sfârşitul perioadei de prognoză, se vor înregistra 7 – 8 grade ziua şi 1 – 2 grade noaptea, în medie, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic pentru jumătatea lunii noiembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în general redusă, exceptând data de 6 noiembrie când sunt de aşteptat ploi pe arii extinse, dar şi intervalul 11 – 12 noiembrie, când vor fi ploi slabe, la nivel local.
 
sursa Ziarul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Romel Vântur mesaj dur către primarul Dumitru Pantazi: „Un bleg, nu un lider”

Răzvan Grecu

Cimitirul rămâne în documente și în 2019! Pantazi spunea în 2016 că se lucrează la calea de acces, dar a mințit! (VIDEO)

Marius Parteni

S-a concretizat lista nominală cu administatorii de imobile din Pașcani

Redacția
Încarcă...