RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ucraina a bombardat orașul Sevastopol din Crimeea ocupată cu rachete ATACMS, susține Rusia

Trei persoane au murit și aproape o sută au fost rănite în urma unui atac cu rachete ATACMS care a vizat orașul Sevastopol din Crimeea anexată, afirmă ministerul rus al Apărării, potrivit căruia toate cele cinci rachete au fost doborâte de apărarea antiaeriană, scrie BBC. Ucraina nu a comentat încă informațiile.

„În timpul respingerii atacului de către forțele de apărare aeriană de serviciu, patru rachete americane ATACMS au fost doborâte. O altă rachetă, ca urmare a impactului sistemelor de apărare aeriană în etapa finală, a deviat de la traiectoria de zbor, focosul explodând în aer deasupra teritoriului orașului”, afirmă ministerul rus al Apărării.

Administrația instalată de ruși după ocuparea Crimeei afirmă că, în urma atacului, trei persoane au murit, dintre care doi copii, iar numărul răniților a ajuns la aproape 100.

Guvernatorul Sevastopolului, Mikhail Razvojaev, scrisese anterior pe pe canalul său Telegram că persoanele rănite sunt locuitori din Ucikievki și Liubimovka.

  

„Situația din Ucikuevki este dificilă; toate echipele medicale de urgență disponibile au fost trimise acolo. Unele persoane au fost deja duse la spital și primesc toată asistența necesară. Toate forțele au fost mobilizate”, a scris Razvojaev.

Publicul local raportează,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă: Nu putem să mergem la infinit cu salariul minim. Crearea de noi locuri de muncă, pe agenda Guvernului

Redacția

Cetăţenii din afara graniţelor ţării pot accesa servicii consulare online / A fost promulgată legea / Documentele eliberate care se pot expedia prin servicii de curierat

Redacția

Alegeri legislative anticipate în Franța: Reunirea Națională (RN, dreapta populistă) urcă încet în sondaje spre majoritatea absolută

Redacția
Încarcă...