NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Trupa de teatru “Fenomenalii” aduce Crăciunul mai devreme la Clubul Copiilor

Talentele locale aduc Crăciunul mai devreme, odată cu spectacolul pregătit pentru data de 14 decembrie la Clubul Copiilor. Luna decembrie, luna lui Moş Crăciun este specială pentru elevii Liceului Miron Costin. Trupa de teatru Fenomenalii şi Catedra de limbi moderne de la Liceul Teoretic Miron Costin Paşcani organizează evenimentul intitulat „Vine Crăciunul”.

 

Locul de desfășurare al evenimentului este Clubul Copiilor Pașcani și speră să adune și în acest an zeci de elevi și sute de spectatori. Cei care dau curs invitației vor avea parte de teatru, dans și colinde în limba română, în limba engleză și franceză.

Trupa de teatru Fenomenalii şi Catedra de limbi moderne de la Liceul Teoretic Miron Costin Paşcani va invită miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 10.30, la spectacolul tradiţional de Crăciun. Scenetele amuzante pregătite şi colinde în limbile franceză şi engleză va vor face să intraţi deja în atmosfera Crăciunului”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

Organizatorii spun că începând cu ora 10:30, lângă fântână arteziană de pe Esplanadă spre scările mari va exista o surpriză. Spectacolul se anunță a fi unul plin de culoare, iar intrarea este gratuită în limita locurilor.

loading...
Advertisements

Related posts

Ziua mondială a protecției civile

Redacția

Echipa Actualitatea TV vă urează sărbători fericite și La mulți ani. Mesaje și urări de sărbători! (VIDEO)

Dragoș Acalugaritei

Festivitate de absolvire la Liceul „Miron Costin” din Paşcani! (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site