NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Tribunalul Iași a anulat acțiunea în regres formulată de Primărie împotriva fostului primar Grigore Crăciunescu!

Încercarea primarului Dumitru Pantazi de a recupera prejudiciile constatate de inspectorii Curții de Conturi în mandatul fostului primar Grigore Crăciunescu, a eșuat lamentabil. Cererea de chemare în judecată a fost anulată de judecătorii Tribunalului Iași, chiar din procedura regularizării.

 

Deși acest lucru s-a întâmplat încă de pe 17 decembrie anul trecut, nimeni din Primărie nu știe nimic. Mai mult, administratorul public Gică Zanet explica unui reporter de la Actualitatea TV că pe rolul instanțelor sunt procese prin care se solicită recuperarea de la foștii primari, Grigore Crăciunescu și Neculai Rățoi, sume de aproximativ 4,5 milioane lei.

Doar că, în justiție există doar acțiunea în regres formulată împotriva lui Grigore Crăiunescu și care a fost anulată de către judecători.

Deși am solicitat explicații atât de la avocatul Dionisie Afloroaei, cel care a formulat acțiunea, și de la secretarul UAT, Irina Jitaru, niciunul dintre aceștia nu au putut să spună de ce a fost anulată.

„Nu știu nimic. Eu doar am scris acțiunea, toate comunicările au fost făcute cu Primăria”, s-a scuzat Dionisie Afloroaei.

„La mine nu a ajuns nicio comunicare. Probabil acțiunea a fost făcută când eu nu eram secretarul UAT”, a fost explicația Irinei Jitaru, secretarul UAT Pașcani.

Nici viceprimarul Vasile Axinte nu avea habar de acest subiect. El a spus că nu este atributul său să urmărească procesele, ci a secretarului UAT și a juristului Primăriei.

Cel mai probabil anularea acțiunii în justiție a fost decisă ca urmare a neachitării taxei de timbru, de aproximativ 50.000 de lei, de către Primărie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Comercianții din piața deal nemulțumiți de condițiile în care lucrează

Diana Marcu

Guvernul plimbă milioanele prin faţa primăriilor cu datorii

Redacția

Bâlbe administrative pe o investiție de la Miron Costin. Primarul prins cu minciuna de opoziție

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site