NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Trei paşi pentru o sănătate de fier: cei mai puternici antioxidanţi care curăţă colonul intoxicat şi-l apără de cancer

Un colon intoxicat are consecinţe nefaste asupra organismului. Cea mai la îndemână metodă, alături de 30 de minute de mişcare zilnic şi fără excese de grăsime, este o alimentaţie sănătoasă.

  

Modul de curăţare a sedimentelor din intestine este la fel de important precum îmbunătăţirea calităţii, combinării şi ordinii în care mâncăm alimentele. Specialiştii afirmă că 90% dintre îmbolnăviri se datorează unui colon intoxicat, iar statisticile arată că 1 din 20 locuitori din ţările dezvoltate sunt afectaţi de cancer de colon, care este a doua cauză de deces prin cancer.

 Pentru a avea un sistem imunitar puternic este necesar să eliminăm toxinele din organism, optând pentru metode care favorizează tranzitul intestinal. Usturoiul, sursă de nutrienţi Fiind un antioxidant puternic, usturoiul este recomandat în prevenirea şi tratarea mai multor boli, printre care şi cancerul de colon. Trebuie să adăugaţi usturoi pisat sau tocat în mâncare, nu înainte de a-l lăsa 15 minute la ”dospit”. Consumaţi 3-4 căţei de usturoi zilnic.

Un căţel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandată în scopuri medicale. Usturoiul conţine o serie de nutrienţi, vitamine şi minerale, dar si fitochimicale. Cultivat încă din Egiptul antic, folosit de români pentru prevenirea bolilor contagioase şi intrat în bucătăria autohtonă ca un condiment, această plantă este incredibil de sănătoasă.

Citiți articolul integral pe Adevărul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cauzele neştiute ale cârceilor. Medicii prescriu câteva metode „contraceptive“ banale, cea mai simplă fiind hidratarea

Redacția

Pierdut certificat eliberat pe numele lui Galan Agripina din sat Brătești

Redacția

Doi hoți beți au fost de trei ori într-o casă pentru a fura vin, pentru că spărgeau damigenele pe drum

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site