NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Trei membri ai unei familii de coronasceptici au murit din cauza COVID-19 în decurs de o săptămână în Franța

Trei membri ai unei familii de coronasceptici din Franța au murit din cauza COVID-19 în decurs de o săptămână în contextul în care țara se confruntă cu un nou val al infecțiilor cu coronavirusul și autoritățile discută despre posibilitatea impunerii unei noi carantine.

Courcelles-sous-Châtenois, un sat cu o populație de doar 80 de locuitori din departamentul Vosges din nord-estul țării, a anunțat că trei membri ai aceleiași familii au murit din cauza coronavirusului, relatează La Libre Belgique.

În decurs de o săptămână bunicul în vârstă de 89 de ani, soția lui în vârstă de 82 de ani și fiul lor în vârstă de 48 de ani au dezvoltat forme grave ale COVID-19.

Serialul fenomen „Squid Game” i-a adus unui bărbat din Coreea de Nord o condamnare la moarte

  

24 Nov, 18:50 | Știri externe

Italia vrea să introducă restricții severe anti-COVID-19  Haos în Turcia: Oamenii stau la cozi uriașe la casele de schimb valutar, în timp ce lira se prăbușește

24 Nov, 16:54 | Știri externe

Familia, care a comparat coronavirusul cu o „gripă mică”, s-a opus vaccinării anti-Covid, considerând că nu este necesară.

După tragedia familială nora vârstnicilor le-a transmis un mesaj tuturor persoanelor cu probleme de sănătate care refuză să se vaccineze:

„Astăzi vreau să transmit un mesaj tuturor celor nevaccinați și,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

INTERVIU | Iulian Chifu, analist de politică externă, explică imaginile dramatice de pe aeroportul din Kabul: ”A fost orchestrat acest eveniment. Este cea mai mare palmă dată talibanilor”

Redacția

Procurorii francezi investighează un presupus viol petrecut la Palatul Elysee

Redacția

Parchetul din Haiti cere inculparea premierului în cazul asasinării preşedintelui. Ce a dezvăluit ancheta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site