NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tragedie la un restaurant din Iași. Un pășcănean a decedat la nunta fiicei

Bărbatului de 50 de ani i s-a făcut rău în jurul orei 1. Mirii au chemat discret salvarea la restaurantul Diplomat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. „Din informaţiile din spital, victima avea antecedente medicale şi figura cu o boală cronică hepatică“, spun oficialii SMURD.

Momente şocante pentru doi miri din Iaşi, care şi-au unit destinele sâmbătă noap­tea la restaurantul unui hotel din Bucium. Tatăl miresei a de­cedat chiar în noaptea nunţii, sub ochii mirilor îndureraţi. Bucuria unei nunţi a fost um­brită de decesul socrului mic, care şi-a dat duhul chiar în tim­pul nopţii, cu puţine momente înainte de a fi servit tortul mi­resei.

Momentele dramatice au avut loc sâmbătă noaptea, la restaurantul Hotelului Diplo­mat, din zona Plopii fără Soţ. Este clădirea care a aparţinut, până în urmă cu câţiva ani, fos­tului şef al OPC Iaşi Ioan Ha­raga, şi pe care ulterior acesta a vân­dut-o unei firme de vi­deo­chat. În jurul orei 1.00, în timp ce invitaţii dansau, socrului mic i s-a făcut rău, iar mirii au che­mat o ambulanţă la faţa locului. Alexandru Grigore, în vâr­stă de 50 de ani, a fost resuscitat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. Bărbatul este născut în Pașcani, iar în trecut a jucat pentru echipa locală de fotbal, CFR.

  

„Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a găsit un bărbat în vârstă de 50 de ani în stop cardio-respirator, care nu a răspuns la mane­vre­le de resuscitare iniţiate de colegii noştri. Din informa­ţiile din spital, victima avea antecedente medicale şi figura cu o boală cronică hepati­că“, a spus prof.dr. Diana Cim­poeşu, medic şef SMURD. Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medi­cină Legală pentru necropsie.

sursa ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Bătrâna de 102 ani din Topile a încetat din viaţă în a treia zi de Paşte

Redacția

Caravana FRUMOSS : Cursuri gratuite de calificare, informare și consiliere profesională

Redacția

Avalanșă de pacienți la Spitalul Municipal

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site