NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tragedie de Ziua Îndrăgostiților la Vlădeni, județul Iași. Doi tineri, zdrobiți de tren (Video)

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident cumplit la calea ferată de la Vlădeni, chiar de ziua îndrăgostiţilor. Tragedia a avut loc ieri la amiază, la trecerea peste calea ferată de la intratea în comuna Vlădeni. 

Într-o clipă de neatenţie, Dragoş Mihai Păuceanu, în vârstă de 23 de ani, care se afla la volanul unui autoturism BMW cu numere de Suceava, se îndrepta dinspre Iaşi către Vlădeni. În dreapta şoferului se afla colega sa de serviciu, o tânără de 25 de ani, din Bârlad, Laura Gabriela Nechifor

Cei doi au ajuns la bariera de la trecerea peste calea ferată în jurul orei 15.20, iar cel mai probabil, tânărul nu a observat trenul care se apropia din dreapta. Impactul trenului cu autoturismul a fost violent. Cel mai probabil, trenul rula cu peste 100 km/h, deoarece a împins autoturismul aproximativ 150 de metri. În urma impactului, tânărul a fost împins peste fata din dreapta, iar aceasta a fost comprimată în portieră.

De asemenea, cei doi au avut o moarte cumplită: unul dintre tampoanele trenului i-a zdrobit capul băiatului, el nemaiputând fi recunoscut decât cu mare greutate. De asemenea, poliţiştii au identificat greu fata din dreapta, deoarece aceasta nu avea documente la ea. În timp ce pompierii încercau să scoată victimele din autorurism, telefonul tânărului suna continuu, cel mai probabil la celălalt capăt al firului aflându-se rude sau prieteni.

  

Pentru a scoate cele două corpuri dintre fiarele contorsionate, pompierii au trebuit să decupeze cupola autoturismului. Nici măcar medicii sosiţi cu elicopterul la locul accidentului nu au avut ce face pentre cei doi. Cel mai probabil, cei doi tineri au ieşit la o plimbare în afara Iaşului de ziua Sfântului Valentin. Deocamdată, aseară, nu se ştia dacă cei doi erau iubiţi. În schimb, ei erau colegi de serviciu, lucrând la aceeaşi firmă. 

Despre accident, puteți citi AICI

VIDEO AICI

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Polițiștii au stabilit identitatea șoferului care a accidentat mortal bărbatul găsit pe o stradă din Blăgești

Răzvan Grecu

Primăria epurată de problemele penale ale primarului Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu

Accident rutier la Bariera de la Lunca: A ratat curba și a ieșit cu mașina în decor!

Ema Roman
Încarcă...