RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Topul celor mai bine vândute 15 telefoane mobile din toate timpurile / Pe primele 3 poziții sunt două telefoane Nokia și un Iphone / Nokia 1100 s-a vândut în 250 de milioane de exemplare

Primele trepte ale clasamentului celor mai de succes telefoane mobile din istorie sunt ocupate de două telefoane Nokia mai vechi, iar pe locul trei se află un model Apple, relatează Corriere della Sera. Companiile finlandeză și cea californiană monopolizează top 10.

Înainte de apariția smartphone-urilor, au existat așa-numitele „feature phones”. Vechile feature phones, cele cu care nu puteai să folosești Whatsapp sau Facebook (și pentru că pe atunci nu existau rețelele sociale).

Clasamentul celor mai bine vândute 10 modele din toate timpurile, alcătuit de Visual Capitalist, nu ar trebui să ne surprindă pentru că Nokia este atât de dominantă și că unele companii care astăzi joacă un rol principal sunt absente, pentru că au fost mulți ani în care compania finlandeză domina piața.

Sursa foto: captură video

  

Cu 250 de milioane de unități vândute, primul loc e ocupat de Nokia 1100. El este, fără îndoială, cel mai bine vândut telefon din toate timpurile.

Comercializat începând cu 2003, acesta avea caracteristici care astăzi par aproape preistorice: fără cameră foto, ecran alb-negru, baterie detașabilă și greutate de doar 96 de grame. Un adevărat salt în trecut pentru un produs care a avut un mare succes și în România.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Consens PSD-PNL pentru reducerea cheltuielilor. Tăieri de sporuri și desființări de posturi în instituțiile statului

Redacția

Doi bărbați care munceau într-un bar din Rusia, arestați în baza noii legi anti-LGBTQ+ / Sunt acuzați de roluri în „organizații extremiste” și ar putea fi condamnați la 10 ani de închisoare

Redacția

Ciucă susține că a anticipat războiul din Ucraina / Le-am spus atunci, foarte clar: ”Într-o lună începe războiul”

Redacția
Încarcă...