RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

TOP 10+ cele mai iubite loterii de publicul român!

Distracția și relaxarea ar trebui să fie principalele scopuri ale timpului liber. Din acest motiv, este recomandat să ai o listă de activități prin care să scapi de stres. Mediul online vine în întâmpinarea românilor cu foarte multe oportunități când este vorba de hobby-uri care se pot desfășura online, mai ales pentru că nu mereu vrem să ne deplasăm de acasă ori nu avem posibilitatea să facem asta.

Acestea sunt principalele motive pentru care gambling-ul a început să fie o pasiune pentru multe persoane. El vine cu nenumărate alternative, dar și cu arenalina și șansa de a obține premii. În topul preferințelor jucătorilor de la noi se află loteriile, care sunt o categorie ce face parte din istoria țării noastre de peste 100 de ani.

Spre deosebire de când a apărut prima versiune loto în România, în ziua de astăzi, operatorii pun la dispoziția membrilor lor o gamă extrem de vastă de opțiuni. Dintre toate se remarcă unele ceva mai mult ca altele, pentru că au câștigat publicul prin format, caracteristici și premiile pe care le pun la bătaie.

Printre cele mai populare loterii pe care le vei întâlni, se află loto Ungaria Putto, care are un format de 8/20, plus unul special, din intervalul 1-4. Aceasta se caracterizează și prin faptul că extragerile sale au loc zilnic, foarte des, mai exact din 5 în 5 minute.

  

Această versiune este îndeaproape urmată de alte câteva provocări interesante, în top aflându-se:

 • Grecia Kino 20/80
 • SuperEnalotto 6/90
 • Cehia Keno 12/60
 • La Primitiva Spania 6/49
 • Multi Polonia 20/80

Pe lângă loteriile de mai sus, care sunt naționale, mediul online îți aduce la doar câteva click-uri distanță și unele versiuni europene, transnaționale sau internaționale. Printre cele mai populare în România se numără:

 • EuroMillions
 • Powerball
 • Win for Life

Lista variantelor de lotto pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață, are în componența sa și loterii de peste ocean, care sunt organizate și supravegeate de instituțiile de profil din SUA. Chiar dacă la operatorii de la noi din țară ai de ales din peste 20 de opțiuni, cele pe care nu ar trebui să le ratezi sunt:

 • Mega Millions 5/70
 • Massachusetts Megabucks 6/49
 • Powerball 5/69
 • Pennsylvania Treasure Hunt 5/30
 • New York Pick10 20/80

Românii tind să aibă preferințe diverse, iar operatorii din online încearcă să vină constant cu noi jocuri, pentru a atrage un public cât mai numeros. Printre opțiunile pe care le ai, se află și foarte multe loterii interesante, care se remarcă prin construcție, dar mai ales prin caracteristicile pe care le au.

În funcție de cazinoul unde dorești să îți desfășori activitatea, unele versiuni lotto sunt transmise și live, ceea ce înseamnă că poți urmări evenimentele în timp real. Mai există și alte plusuri pe care le poți avea la operatorii virtuali, precum faptul că ai posibilitatea să îți construiești bilete după bunul plac.

Însă, toate aceste elemente, țin de agenția uned joci. Indiferent unde faci asta, este esențial ca pentru a avea experiențe plăcute, să faci investiții moderate și să îți iei deciziile asumat!

Related posts

Bărbat accidentat mortal pe DE 581

Redacția

Ciolacu, despre pachetul de legi ale securităţii naţionale: Nu au fost discutate detaliat niciodată în Coaliţie

Redacția

910 pacienți cu COVID internați la Terapie Intensivă, 80 au certificate de vaccinare / 5 copii în ATI

Redacția
Încarcă...